Registrer deg for å kunne ta kontakt med bdsmportalen.com andre medlemmer!

Fødselsdato:

Interesser:

BDSM:

Jeg er over 18. Jeg bekrefter at jeg har lest og godtar vilkår og betingelser, personvernregler og reglene for bruk av informasjonskapsler. Jeg godtar også å motta nyhetsbrev i e-post, oppdateringer vedrørende kontoen, spesialtilbud og kommunikasjon fra datagenererte virtuelle profiler, som retter seg mot mine interesser, sent av bdsmportalen.com.

Velkommen til BdsmPortalen.com!


Dette er en datingside for BDSM-entusiaster som søker korte eller langvarige relasjoner med andre BDSM-fans. I dag er det få møtesteder for norske BDSM-entusiaster på nettet. Det har ikke eksistert en norsk BDSM-side, med fokus på dating, før nå. Derfor håper vi at denne nettsiden er nyttig for deg. Uavhengig om du er erfaren, eller bare nysgjerrig, håper vi at du trives her og finner den du søker.

Det er helt GRATIS å opprette en profil. Velkommen inn i varmen!

Hva er BDSM?
BDSM er et akronym som beskriver diverse seksuelle orienteringer. Forkortelsen består av B&D (Bondage & Discipline), D&S (Dominance & Submission) og S&M (Sadism & Masochism), men i dag tar BDSM for seg et brett spekter av fetisjer og seksuelle aktiviteter. Mange av BDSM-lekene har innslag av forskjellige maktutvekslinger; graden varierer. Det er viktig å huske at det bare er en lek; en erotisk lek. Det skal derfor alltid være samtykke mellom de innblandede partene.